org-viestinta.png

Viestintäkatsaus

Laadimme ja päivitämme organisaatioiden viestintäsuunnitelmia yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Autamme kohdentamaan viestintää oikeille kanaville tavoitteidenne ja resurssienne pohjalta. Menetelmänä käytämme kehittämäämme Viestintäkatsaus-työkalua.

Kanavat ja sisällöt

Kehitämme kanssanne mediakonsepteja, esimerkiksi julkaisustrategiaanne monikanavaympäristöön.

Tarjoamme konkreettista kehittämisapua juttutyyppien monipuolistamiseen ja julkaisujen visuaalisiin uudistuksiin taittopohjineen.

Asiantuntijamme auttavat sosiaalisen median hyödyntämisessä, suunnittelussa ja toteutuksissa.  

Työpajat

Mediakollektiivi järjestää räätälöityjä työpajoja, joiden tavoitteena on organisaation viestintäverkostojen, -prosessien ja -kanavien ongelmien tunnistaminen ja ratkaisujen etsiminen.

Työpajojen tavoitteet ja kesto vaihtelevat tilaajan toiveiden ja tarpeiden mukaan.  

Visuaalisen viestinnän kehittäminen sekä graafinen suunnittelu ja taittotyö

Tarvitsetteko graafikkoa toteuttamaan esitteiden, julkaisujen tai verkkosivujen ulkoasua? Teemme taittotyöt nopeasti ja joustavasti.

Mediakollektiivi järjestää koulutusta digitaalisten, painettujen ja mobiilien viestintävälineiden visuaalisuuden kehittämisessä.

Työyhteisöjen kehittäminen

Mediakollektiivi ohjaa työyhteisönne kohti toimivia, avoimia ja tehokkaita viestinnän käytäntöjä.

Kysy ammattitaitoista apua myös pienyrittäjien sparraukseen ja mentorointiin sekä henkilö- tai tiimikohtaiseen ohjaukseen erilaisissa työelämän muutostilanteissa.

Oppimateriaalit ja opetuksen kehittäminen

Innostava opetus ja ryhmien aktivointi ovat koulutussuunnittelumme lähtökohtia.

Konseptoimme opetuskokonaisuuksia, suunnittelemme verkkokoulutuksia ja kehitämme pedagogiikkaa, tuotamme videoaineistoja ja digitaalisia oppimateriaaleja.  

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Olemme kiinnostuneita kuulemaan, miten voimme palvella teitä. Ota yhteyttä niin kehitetään yhdessä uusia ratkaisuja!