Hanna Haavisto

Nettisivut ilman hyvää sisältöä ovat kuin kirja ilman sivuja. Optimoitu sisältö ja kiinnostavat tarinat vetävät lukijoita puoleensa ja saavat heidät palaamaan sivuille.

Hanna Haavisto on kaupallisesti ajatteleva journalisti, jolla on 20 vuoden kokemus aikakauslehtialalta ja digimedioista.

 

Annamari Huovinen

Mikä työpaikan viestinnässä tökkii, ja miten porukka saadaan vetämään samaan suuntaan? Työpajoissa ratkomme organisaatiosi viestintäongelmia.

Kauppatieteiden tohtori Annamari Huovinen tutkii median, työn, talouden ja politiikan kytköksiä sekä opettaa viestintää eri yliopistoissa.

Iina Kohonen

Kulttuurin ja kuvajournalismin tutkijana ominta alaani ovat kylmän sodan propaganda ja Neuvostoliiton ihmeellinen mediahistoria. Opetusalaani ovat etiikka ja yhteiskuntavastuu.

Taiteen tohtori Iina Kohonen on työskennellyt tutkijana sekä Tutkimuseettisen neuvottelukunnan pääsihteerinä.

 

Sarri Kukkonen

Innostun vuorovaikutuksesta! Ympäristöt ja teknologia muuttuvat, ihminen työn keskellä pysyy samana. Oppimisen ja koulutuksen kautta voin tukea ja parantaa koko organisaation toimintaa.

FM Sarri Kukkonen on tehnyt asiakaslehtiä kymmenen vuotta erilaisissa rooleissa. Neuvottelutaitoja ja konfliktinratkaisua hän on opiskellut Harvardin yliopistossa.

Sanna Laakkonen

Haluatteko vauhdittaa pelien ja tarinankerronnan avulla tavoitteidenne saavuttamista? Työkalupakkiini kuuluu graafinen muotoilu sekä digimedian ja verkkoviestinnän suunnittelu.

Taiteen maisteri Sanna Laakkonen on toteuttanut museonäyttelyitä, oppimispelejä ja markkinointiviestintää sekä kulttuurialan palvelumuotoilua.

sannalaakkonen.fi

Arja_LL_BW_medium.jpg

Arja Lerssi-Lahdenvesi

Kaipaako yhteisöviestintänne vaikuttavuutta ja tavoitteellisuutta? Miten muutosviestinnällä voidaan tukea onnistuneesti muutostilanteita ja niiden johtamista? Kuinka viestintänne toimii kriisitilanteissa?

FT, KTM Arja Lerssi-Lahdenvesi on yhteisöviestinnän strateginen uudistaja, muutosjohtamisen ja kriisiviestinnän ammattilainen sekä mediavaikuttamisen valmentaja. Hänellä on vankka kokemus viestinnän johtotehtävistä.

 

Sari Lönnqvist

Miten saada omalle tuotteelle tai palvelulle medianäkyvyyttä, kuinka toimia bloggaajien kanssa, mikä avuksi someahdistukseen?

Mentori, luonnoitsija ja yritysten sparraaja, KTM Sari Lönnqvistillä on 20 vuoden kokemus kansainvälisten suur- ja pienyritysten markkinoinnista, viestinnästä ja mediasuhteista.

 

Kaisa Manner

Ei ole taittoa ilman tekstiä ja kuvia, eikä sisällön viesti välity ilman suunniteltua ulkoasua. Lehden tekeminen on aina ryhmätyötä, varsinkin lehtiuudistuksissa joihin tulen mielelläni mukaan.

Visuaalisella journalistilla Kaisa Mannerilla on 15 vuoden kokemus AD:na ja taittajana aikakauslehtityön kaikissa vaiheissa kuvausjärjestelyistä brändin kehittämiseen.

 

Merja Porttikivi

Verkkoviestinnän ja sosiaalisen median asiantuntijana koulutan ja päivitän organisaatiosi digiviestintäosaamisen.

KTT Merja Porttikivi tutkii organisaatioita verkkoympäristöissä. Hänellä on pitkä kokemus organisaatioiden digitaalisen viestinnän kehittämisestä.

 

Eeva Simola

Pitkän kansainvälisen kokemuksen syventämä näkemys ja osaaminen, kauppa- ja investointipolitiikasta ihmisyksilön tarinaan.

Ideoin ja visioin. Haastattelen, hahmotan, selvitän, tutkin ja raportoin. Toimitan ja suomennan. Konsultoin ja koulutan.

Toimittaja, MA (kansantaloustiede, StAndrews University) Eeva Simola työskentelee journalistina ja tietokirjailijana sekä Viestintä ja kehitys -säätiön Nepalin-hankekoordinaattorina.

Maija Töyry

Jokainen media ja toimitus on erilainen sekä osaamisessaan että ongelmissaan. Autan solmujen avaamisessa kymmenien mediakonseptien kehittämisen tuomalla kokemuksella.

Toimittaja, valtiotieteiden tohtori, Maija Töyry on toiminut seitsemän vuotta aikakauslehtityön professorina.

Hanna Weselius

Valokuvat kantavat aina viestiä. Kuvastrategia on jokaiselle medialle ja organisaatiolle tärkeä. Sen luomisessa osaan auttaa.

Valokuvaaja, taiteen tohtori Hanna Weselius on työskennellyt sekä kuvajournalistina että kuvataiteilijana. Hän opettaa valokuvausta ja kirjoittaa visuaalisesta kulttuurista.

hannaweselius.fi/media/blog

 
Ei_kuvaa.jpg
Ei_kuvaa.jpg